Direktlänk till inlägg 24 juli 2014

Då var vi hemma igen!

Av Hanna - 24 juli 2014 16:07

Nu så har vi varit hemma sedan i måndags kväll och det känns fantastiskt! Vi är bara hemma och hänger i trädgården, städar lite, umgås och försöker landa i allt.
Isak är ganska tidskrävande med sin matning och allt runt omkring det, och vi är nog ganska så stressade över hans mat och kämpar varje dag för att han ska få i sig tillräckliga mängder för att gå upp i vikt. I slutet av nästa vecka har vi en ny vägning så vi kämpar på!

Denna veckan har annars gått ganska fort. Jack är så nöjd att vi är hemma, men han blir väldigt orolig så fort någon av oss ska åka iväg i bilen.
Isak känns oftast väldigt pigg och då mår ju såklart vi bättre med.

Denna veckan har vi en tid hos ögonläkare på drottning Silvias barn- och ungdomssjukhus. Det är en del i det fortsatta letandet efter den bakomliggande orsaken till hans sjukdomshistoria och hans utveckling.

I övrigt så har vi även ytterligare en läkartid på ögonmottagningen i Borås (känns ganska onödig, måste kolla upp det!), hörseltest, öronläkare, lungspecialist, två besök på barnfysiologen på DSBUS (dr Silvias...) för Ph-test av ev sura uppstötningar och gammakameraundersökning av matstrupen.

Så vi har att göra i augusti!!
Vi kommer även bli inlagda med Isak igen i slutet av augusti då han ska genomgå en magnetröntgen. Anledningen är att de söver honom så då får vi bli kvar.

I övrigt så har vi nog fått ny energi hela familjen sen vi kom hem. Vi har lyckats ladda upp batterierna igen och det känns skönt! Semestern och sommaren har gått i stöpet, men det kommer ju fler sådana:)

Nu ska jag väcka Jack som faktiskt somnade efter middagen. Helt slut i värmen!

Ha det gott!



 
 
Ingen bild

Petra Jansson

24 juli 2014 18:58

Skönt att höra att det, efter omständigheterna, går bra hemma. Skönt för er och barnen att få vara i hem miljö. Tänker på er!

 
Ingen bild

Anna Rössling

24 juli 2014 21:04

Härligt att höra! Lycka till med alla bestyr! Kramar, Anna!

 
Ingen bild

Isa

24 juli 2014 22:20

Gött att höra att ni är hemma igen

 
Ingen bild

Karin (natt)

24 juli 2014 23:13

Så härligt för er att vara hemma. Hoppas nu godingen ökar i vikt sakta men säkert. Kramar

 
Ingen bild

Maria Andersson

24 juli 2014 23:57

Kram på er i värmen 😘

 
Ingen bild

Stina

25 juli 2014 15:51

Hej vännen.
Va skönt att höra att ni har fått komma hem :)
Vi tänker på er.
Kramar från oss 4

 
Ingen bild

Majken

25 juli 2014 15:56

Härligt att ni är hemma igen. Jag håller tummar å tår och hoppas att lilleman ökar i vikt. Kram

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Hanna - 17 februari 2016 23:00

Ojojoj, inser när jag kollar bloggen att jag inte skrivit något på flera månader..!   Vi har det bra! Isak mår bättre än på länge och det har hänt ofantligt mycket sen jag sist skrev. Jag har helt enkelt inte haft tiden, orken eller motivatio...

Av Hanna - 1 november 2015 23:33


Nu är vi ät lägen hemma! I tisdags blev Isak utskriven så nu har vi nästan varit hemma i en vecka och försökt att landa. Det var oerhört skönt att komma hem. Under tiden i Göteborg så har nog ingen av oss längtat hem egentligen, anledningarna är...

Av Hanna - 25 oktober 2015 19:13

Vi är kvar i Göteborg. Har haft permis i helgen men blir troligtvis utskrivna i början av veckan. Idag har vi hälsat på Ronald-grannarna och deras lilla T på IVA. Hon bor där sedan ett par månader så vi hälsade på där idag. Så vi hann med att pro...

Av Hanna - 19 oktober 2015 20:06


I slutet av förra veckan började man prata om hemgång för oss! Det känns väldigt märkligt, skönt med konstigt. Vi har rotat oss här på tredje våningen och har på något vis fått en skön vardag. Vi är med personer som är i liknande situationer och ma...

Av Hanna - 16 oktober 2015 00:00


Sen jag började blogga i samband med förra årets hjärtoperation och allt som hände då, så har bloggen öppnat en hel del nya dörrar och vi har fått nya vänner. Bloggen har gjort att vi har fått kontakt med Isaks MSS-kompis Siri och vårt mål är att...

Ovido - Quiz & Flashcards